Tips

Pick up lines Nederlands, voor welke kies jij?

Ben jij op zoek naar een nieuwe liefde? Dan zijn twee dingen absoluut noodzakelijk om een positieve indruk achter te laten, namelijk de positieve indruk zelf, maar ook originaliteit is een belangrijk aspect. Want als je een serieuze kant wilt maken, dan heb je wel een goede openingszin nodig. Hier breek je niet alleen het ijs mee, het is ook nog eens de manier om te laten zien wie je echt bent. Wanneer je kiest om dit op een juiste manier te doen, dan zal de poging zeker gewaardeerd worden. En natuurlijk is daar wel een gezonde dosis lef voor nodig, maar de beloning maakt het allemaal waard.

De leukste pick-up lines Nederlands

Wil je iemand aanspreken? Dan kan het nog best lastig zijn om een goede openingszin te bedenken, want niet iedereen beschikt over de gave om op het juiste moment de juiste woorden te kiezen om een gesprek te kunnen openen. En de grootste fout die je dan nog kan maken, is om een standaard pick-up line te gebruiken. De kans is dan namelijk groot dat de persoon waarmee je in contact wilt komen je gebrek aan originaliteit niet weet te waarderen. En daarom is originaliteit dus één van de belangrijkste aspecten om iemand aan te kunnen spreken.

Openingszinnen face-2-face of online

Je kan natuurlijk iemand aanspreken terwijl diegene voor je staat, maar het kan ook zo zijn dat je iemand hebt leren kennen via een online datingsite. Dan is het wel belangrijk om na te denken of dat kan voor dat geschikte moment. Wanneer je iemand tegenkomt, dan is de locatie een belangrijk aspect, want kom je iemand in de winkel tegen, dan zal je dat op een andere manier doen dan online. Ook is uitstraling van de persoon in kwestie, maar ook zeker van jezelf op dat moment heel belangrijk. En bij online gaat dat heel anders, want daarbij moet je niet vergeten dat er een belangrijk verschil zit tussen iemand online ontmoeten of offline. En wil je dus succes hebben met het online daten, dan moet je het zeker anders gaan aanpakken. Een leuke opmerking is dan vaak niet voldoende, het moet dan juist ook wat uitdagender zijn. En pak je dat goed aan, dan is de kans op succes maximaal. Dus denk altijd even van te voren na wat je wilt gaan zeggen.

Pick up lines Nederlands die je kan gebruiken op locatie

Hieronder zullen er wat pick up lines in het Nederlands gegeven worden, die je kan gebruiken wanneer je iemand face to face tegenkomt:

 • Kun jij even de politie bellen? Volgens mij is het illegaal om er zo goed uit te zien als jij
 • Volgens mij hebben wij een match, de kleur van je ogen past namelijk perfect bij de kleur van mijn auto
 • Ik denk dat ik een bril nodig heb, je schoonheid is namelijk oogverblindend
 • Het enige wat ik aan jou wil veranderen is je achternaam
 • Je kijkt alsof je mij wilt versieren en volgens mij gaat dat nog lukken ook
 • ik mis iets in mijn smartphone, jouw nummer!

Dit zijn een paar van de pick up lines die je zou kunnen kiezen wanneer je iemand tegenkomt in de winkel of wellicht op een feestje.

Openingszinnen die je online kan gebruiken

Nu je de openingszinnen weet die je kan gebruiken wanneer je iemand tegenkomt, is het misschien ook handig om te weten welke openingszinnen je kan gebruiken wanneer je iemand online ontmoet. Deze openingszinnen zijn namelijk totaal anders, dan als je dat op straat zou doen. Dit zijn de openingszinnen:

 • Je moest eens weten hoe vaak ik naar links moest swipen om jou tegen te komen
 • Dat het nog steeds bestaat joh, liefde op de eerste swipe
 • Je profiel is waarschijnlijk fake, maar ik wil wel graag de naam weten van die mooie vrouw op je foto’s
 • Ik heb bindingsangst, maar voor jou maak ik een uitzondering
 • Van harte gefeliciteerd met mij als jouw Tinder match
 • Zullen we tegen je ouders liegen en zeggen dat we elkaar bij de Jumbo hebben ontmoet?
 • Gefeliciteerd met je goede smaak, we hebben een match

Nu je verschillende openingszinnen weet, dus zowel openingszinnen die je kan gebruiken wanneer je iemand op straat tegenkomt, maar ook wanneer je iemand online tegenkomt op tegenwoordig een van de vele datingapps. Is het nu aan jou om te beslissen welke openingszin er bij jou past en welke je gaat toepassen. Weet jij al welke openingszin jij gaat kiezen?

admin
the authoradmin

Geef een antwoord