Echte mannen

Een verknipt zelfbeeld? Let dan goed op!

Het kan zijn dat je onlangs zelf tot het inzicht bent gekomen dat je misschien last hebt van een verknipt zelfbeeld, maar het kan net zo goed zijn dat mensen je hier op hebben gewezen. Wat de reden ook is dat je bij dit blog terecht bent gekomen: het is wat ons betreft een goede zaak. Als er namelijk iets vervelend en overigens ook gevaarlijk is, is het wel een verknipt zelfbeeld. Gelukkig zijn er meer dan genoeg zaken die we hieraan kunnen doen en deze delen we dan natuurlijk ook graag met je. Lees dus vooral snel verder in dit blog om ervoor te zorgen dat dat verknipte zelfbeeld gauw verleden tijd gaat worden!

Praat erover

Het klinkt misschien wat cliché, maar als jij niet praat over je problemen wordt het lastig om je te helpen. Praten over je problemen klinkt misschien niet altijd even nuttig, maar in de praktijk helpt dit meer dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Als je dus nog niet in het bezit bent van een goede gesprekspartner, raden we je aan om er spoedig een te zoeken. Praten over je problemen zorgt namelijk niet alleen voor inzicht in je problemen, maar ook voor perspectief en een bepaalde acceptatie. Laat dat nou precies zijn wat jij nodig hebt om van dat verknipte zelfbeeld af te komen…

Je beter voelen door een make-over

Het kan natuurlijk goed zijn dat je lijdt aan een verknipt zelfbeeld omdat je gewoon wat onzeker bent over je uiterlijk. In dit geval raden we je aan om eens na te denken over alle punten van je uiterlijk waar je onzeker over bent. Is het een teruggetrokken haarlijn? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een haartransplantatie van Zantman Kliniek. Merk je echter dat het probleem eerder bij een verkeerde kledingstijl ligt? Ga dan vooral shoppen. Merk je tot slot dat je kampt met het probleem van wat verkleurde tanden of wat minder rechte tanden? Maak dan gewoon een afspraak met je tandarts. Alleen zo kom jij van dat verknipte zelfbeeld af!

admin
the authoradmin

Geef een antwoord