Tips

Het beste Intex-zwembad vind je bij Zwembadstore!

In Nederland is Intex de marktleider op het gebied van opbouwzwembaden. Het is bijna een typisch beeld: de blauwe zwembaden die worden opgezet zodra de zon begint te branden. Zwembadstore deelt daarom ook met trots mee dat de beste Intex-zwembaden bij hun te bestellen zijn.

Hoge kwaliteit

De zwembaden van Intex zijn onder andere zo populair vanwege hun hoge kwaliteit, voor een erg betaalbare prijs. Op ieder Intex-zwembad past een zeil, waarmee deze afgedekt kan worden, voor het geval van regen, of om ’s nachts viezigheid uit het zwembad te houden. De meeste Intex-zwembaden hebben ook een optie om een filterpomp toe te voegen, zodat het zwembadwater zo schoon mogelijk blijft. Deze pompen zijn voor iedereen makkelijk aan te sluiten.

Verschillende soorten

Misschien heb je geen hele grote tuin, en ben je bang dat het zwembad te veel ruimte in beslag neemt. Intex biedt daarom veel verschillende soorten zwembaden aan, in veel verschillende maten. Heb je juist een hele grote tuin, en wil je juist een reuzezwembad? Ook dit is mogelijk.

Accessoires

Het wordt bij ieder zwembad erg aangeraden om de hierbij horende accessoires ook te halen. Een zwembadfilter zorgt bijvoorbeeld voor een hogere kwaliteit water, en zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld geen wespen of vliegen in het water blijven drijven. Wil je extra stevigheid bij je zwembad? Intex biedt hiervoor kunststof hoeken aan. Door deze te plaatsen in de hoeken van het zwembad, staat het bad steviger. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over het instorten van het zwembad. Ook is het handig om een onderhoudsset aan te schaffen. Hiermee kun je het zwembad schoonmaken, zodat deze de volgende zomer opnieuw te gebruiken is.

Heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een Intex-zwembad, of heb jij er nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op de website van Zwembadstore! Zij geven voor elk product uitgebreide informatie, zodat jij zeker weet dat je het juiste zwembad, of accessoire in huis haalt. Ook kan je via deze website contact met ze opnemen: zowel telefonisch als via e-mail helpen zij je graag met al je vragen.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord