Mannenzaken

Hanglampen bevestigen voor beginners

Alle mensen die leven op deze mooie wereld, kun je onderverdelen in twee groepen: degenen met twee linkerhanden en baby’s die uiteindelijk wél uit zullen groeien tot mensen die in staat zijn om te klussen. Schaar jij jezelf onder de eerste groep, dan zul je waarschijnlijk de grootst mogelijke moeite hebben met het bevestigen van hanglampen en kun je er nu bij wijze van spreken al tegenop zien. Om je minder slapeloze nachten te bezorgen, geven we je in dit blog wat tips om het bevestigen van hanglampen een stuk eenvoudiger te maken.

1 – Elektriciteit uitschakelen

Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met de bevestiging van je hanglamp, drukken we je op het hart om de elektriciteit uit te schakelen. Je wilt namelijk echt geen stroomstoot krijgen op het moment dat je de lamp aan het bevestigen bent. Breng dus een kortstondig bezoekje aan de meterkast en check met een andere lamp of alles uit is.

2 – Bevestigingssleutel

Weet je 100 procent zeker dat de elektriciteit eraf is? Dan is het tijd om de bevestigingssleutel vast te maken. Maak hiervoor gebruik van de meegeleverde schroefpluggen, zodat je zeker weet dat het geheel past. Je dient deze te allen tijde vast te maken aan de centraaldoos.

3 – Elektriciteitsdraden

Daarna is het tijd om de elektriciteitsdraden vast te maken. Eerst verwijder je het stukje plastic rondom de draden. Daarna steek je ze één voor één in het kroonsteentje, totdat ze geen kant meer op kunnen.

4 – Armatuur

Zijn de eerste drie stappen succesvol afgerond? Gefeliciteerd, dan is het nu tijd om de armatuur vast te maken. Het makkelijkste is om de kap van de lamp te bevestigen aan de meegeleverde bevestigingsbeugel.

5 – Lamp vastmaken

Tot slot dien je de LED lamp vast te maken in de hanglamp. Dit doe je door het vast te draaien in de fitting van de hanglamp.

Denk je dat je genoeg moed verzameld hebt om een hanglamp te bevestigen? Neem dan een kijkje tussen de hanglampen van Sfeer.nl. Deze webshop verkoopt tal van lampen die een wonderschoon voorkomen hebben en niet misstaan in jouw woonkamer.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord