Tips

Elektrische sokken, de truc om je voeten warm te houden

Met de elektrische sokken van Comfort- Producten blijven je voeten lekker warm. Je kan ze op veel verschillende momenten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een rustig avondje op de bank, maar ze zijn  ook lekker voor als je een flinke wandeling of fietstocht gaat maken. Ook voor de wintersporters zijn de elektrische sokken ideaal. Tijdens koude dagen is het altijd fijn om warme voeten te hebben. Ideaal om dan de sokken te gebruiken zodat je niet belemmerd wordt tijdens je bezigheden.

Voor elke activiteit

De elektrische sokken zijn er om je voeten lekker warm te houden tijdens welke activiteit of gelegenheid dan ook. Als je lekker op de bank zit om een film te kijken en je hebt last van erg koude voeten, dan is dit de oplossing. Maar ook tijdens buitenactiviteiten is het erg lekker om geen last te krijgen van koude voeten. Bijvoorbeeld tijden het skiën of het snowboarden als je op wintersportvakantie bent. Tijdens die activiteiten wil je ook graag lekkere warme voeten behouden. Als je een goed geïsoleerde schoen over de elektrische sokken draagt  zal de warmte ook beter bij je voeten blijven zitten. Zo kan en blijf je langer genieten van de warmte die het verwarmingssysteem van de sok afgeeft.

Verschillende soorten en maten

Je hebt allemaal verschillende soorten elektrische sokken. De twee grootste verschillen zijn tussen de Hiking edition en de Long edition. Het grote verschil tussen is dat je een korte of een lange sok hebt. De korte sok is goed te gebruiken bij bijvoorbeeld een wandeling of als je een stuk gaat fietsen. De lange sok is geschikt voor bijvoorbeeld ski of snowboard schoenen.

Op afstand instelbaar

Bij de elektrische sokken zit een afstandsbediening (klein), hier zit een aan en uit knop op en drie knopjes om de juiste warmte in te stellen. De temperatuur kan ook bediend worden met de knop op de sok zelf zodat je zo ook door de sok aan te klikken van temperatuur kunt wijzigen. De sokken hebben drie warmte standen. High, Medium en Low. Op de sok zie je dan drie blokjes staan. Drie lampjes die branden geeft de hoogste stand aan, twee lampjes is Medium en brandt er één lampje dan staat de sok op de laagste stand. De elektrische sokken kunnen een temperatuur bereiken tot wel 65 graden.

Krachtige accu’s

De elektrische sokken werken met een accu. Boven bij de sok zit en klein vakje waar je de accu in kan doen. Zo heb je geen last van de accu’s tijdens het dragen van de elektrische sokken. Ook zit er een plastic beschermkapje op de accukabel die je erop doen wanneer je de sok wilt gaan wassen. Zo blijft de bedrading beschermd tijdens het wassen. Wanneer je er veel gebruik van maakt kan je altijd een extra accu pakket nemen zodat je de hele dag door kan gaan met het verwarmen van de sokken.

Conclusie

De elektrische sokken van Comfort-Producten zijn erg fijn bij het gebruik tijdens je wintersport vakantie, of je nou gaat skiën, snowboarden, wandelen of fietsen. Ook wanneer je lekker op de bank zit en last krijgt van koude voeten kan je de sokken aan doen. De accu’s zitten fijn opgeborgen bij de sok zodat je daar geen last van hebt. Met de afstandsbediening kan je de sok aan en uit doen en je kan de juiste warmte bepalen.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord