Tips

Wat is een goed alternatief voor airconditioning?

De zon schijnt steeds feller en de Nederlandse zomers worden elk jaar warmer. Onze gebouwen en huizen zijn hier over het algemeen niet tegen opgewassen, dus laten we airconditioning plaatsen. Maar airconditioning is over het algemeen duur en slecht voor het milieu. Daarom wordt de vraag naar betaalbare, duurzame zonwering steeds groter. Op Sunwise-screens.nl vind je hiervoor de oplossing: zonwering met zuignappen. Je bevestigt deze zonwering eenvoudig aan de binnenkant of buitenkant van je raam en kunt die in de herfst ook weer makkelijk verwijderen. In dit blog lees je meer over deze praktische zuignapzonwering.

Hoe houd je de warmte buiten?

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om hitte, fel licht en schadelijke UV-straling buiten te houden? Dan is zuignapzonwering dé oplossing. Met deze innovatieve vorm van zonwering hoef je geen gaten in je muren of kozijnen te boren. Toch installeer je de zonwering eenvoudig zelf. Het enige wat je hoeft te doen, is de zuignappen stevig op hun plaats drukken. Jij bent klaar voor de zomer!

Voor welke ramen is zuignapzonwering geschikt?

Zonwering met zuignappen is geschikt voor alle rechte ramen met een vlak oppervlak. Hierdoor kun je vrijwel elk raam in je huis voorzien van handige zonwering. De enige uitzondering is een rond koepelraam, waarop de zuignappen geen grip hebben. Vooral tijdens warme, zonnige dagen ervaar je de voordelen van zonwering, aangezien Sunwise screens je huis op dat moment tot wel acht graden koeler houden.

Kun je je zonwering buiten plaatsen?

Zuignapzonwering beperkt zich niet alleen tot binnenhuis, maar is ook voor een veranda of terrasoverkapping geschikt. Vooral in deze ruimtes – die vaak zijn voorzien van veel glas – wordt het in de zomer al snel onaangenaam warm. Je zit dan niet erg lekker. Gelukkig biedt een zonnescherm met zuignappen een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Zorgen over je uitzicht hoef je je niet te maken, want je kunt ook kiezen voor een screen waar je nog wel door naar buiten kunt kijken.

Of je nu op zoek bent naar zonwering voor dakramen, screens voor je veranda of een manier om de temperatuur in huis onder controle te houden, zuignapzonwering is een betaalbare, stijlvolle keuze.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord