Tips

Vakantie vieren met je viervoeter? Boek een luxe vakantievilla in Frankrijk

Ben jij het trotse baasje van een trouwe viervoeter? Dan is de kans groot dat je jouw allerbeste vriend dit jaar bij je vakantieplannen wilt betrekken. We hebben heel fijn nieuws voor iedereen die zijn hond deze zomer ook wil meenemen op vakantie. Het aantal vakantieparken in binnen-en buitenland dat op de wensen van hondeneigenaren inspelen, neemt namelijk steeds meer toe. Wil jij afreizen naar la douce France? Ook daar kun je terecht in een eigentijds vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien. Hier hebben gezinnen met een hond alle ruimte en vinden zij een fijne uitvalsbasis om te genieten van het veelzijdige Franse landschap, het strand, de cultuur en de overheerlijke keuken. Bovendien bieden luxe vakantieparken in Frankrijk alle ruimte om kinderen veilig en naar hartenlust met hun vriend met vacht te laten spelen en wandelen.

Waar vind je riante vakantiehuizen voor mensen met een hond?

In het midden en het zuiden van Frankrijk vind je allerlei prachtige parken met riante vakantiehuizen die speciaal zijn ingericht voor gasten met een hond. Voor mensen die allergisch zijn of gasten die het niet op prijs stellen om te verblijven in een huis waar deze huisdieren zijn geweest, zijn er vanzelfsprekend vakantievilla’s waar de hond niet welkom is. Het is belangrijk om bij je reservering tijdig aan te geven dat je viervoeter wilt meenemen. Want op bepaalde parken is het alleen op aanvraag mogelijk om een villa’s te boeken waar honden vakantie mogen vieren. Maar als je er op tijd bij bent, zorgen de beheerders van het door jou gekozen vakantiepark ervoor dat er een prachtige accommodatie voor je wordt geboekt. Jouw gekoesterde huisdier zal het hier aan niets ontbreken.

Luxe vakantieparken in populaire Franse streken

Ga je op vakantie in Frankrijk met de hond? Dan is het fijn om te weten dat de vakantieparken in Midden- en Zuid-Frankrijk zijn voorzien van alle luxe en comfort. Je vindt de parken van een hoog aangeschreven keten die ook honden verwelkomd in: de Provence-Côte d’Azur, de Dordogne – Lot, de Aquitaine – Gironde, de Poitou-Charentes en de Languedoc. De parken hebben uitgestrekte speelweides en een zwembad, restaurant, speeltuin, tennisbaan, animatie en WiFi. Daarnaast vind je er een receptie met gastheren en -vrouwen die Nederlands en Engels spreken. In welke mooie streek in Frankrijk vier jij dit jaar vakantie samen met je gezin en jullie trouwe vriend?

admin
the authoradmin

Geef een antwoord