Mannenzaken

Maak kennis met de cups van De Koffiejongens

Ben jij een echte levensgenieter en staan jouw zintuigen voortdurend op scherp om inspiratie op te doen voor lekkere koffiesmaken? Daar sluiten we ons bij Mannenhint helemaal bij aan en daarom delen we graag onze laatste ontdekking op het gebied van koffie. Wij hebben onlangs kennisgemaakt met de koffiecups van De Koffiejongens in smaken zoals lungo, espresso en ristretto. De laatste smaak is overgewaaid uit Italië en staat ook te boek als het kleine broertje van de espresso. Hoewel het om een klein kopje koffie gaat, bezorgt het je een enorme smaakbeleving. Zin om de koffie van De Koffiejongens te proeven? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij er thuis of op kantoor van kunt genieten.

Volop oliën en aroma’s

De ristretto wint steeds meer terrein onder koffieliefhebbers. Benieuwd waar de naam vandaan komt? Ristretto is Italiaans voor beperkt. Het gaat om een kopje koffie dat wordt gekenmerkt door een vollere en intense smaak en nog kleiner is dan een espresso. Dat komt door de kleinere hoeveelheid water die wordt gebruikt, waardoor er meer aroma’s en oliën vrijkomen bij het zetten. De ristretto is dus echt iets voor jou als je van een flink sterke koffie houdt. Kun jij cafeïne niet zo goed verdragen, maar vind je het lastig om de verleiding te weerstaan? Dat hoeft geen probleem te zijn. Misschien verwacht je door de sterke, volle smaak een hoger cafeïnegehalte bij de ristretto dan bij een espresso. Maar het goede nieuws is dat die dezelfde hoeveelheid cafeïne bevat als een espresso. Zo nu en dan kun je ‘m dus prima drinken.

Verantwoorde koffiecups

Wil jij een smaakvol diner in stijl afsluiten met een ristretto, ‘s ochtends een kickstart maken of jezelf tussendoor oppeppen? Deze en de andere koffiecups van De Koffiejongens bestel je makkelijk en snel in de webshop. Bestel je de cups vóór 20.00 uur, dan worden die de volgende werkdag bij je bezorgd. Met een abonnement op maat of een standaard abonnement, grijp je nooit mis. Je kunt het abonnement altijd aanpassen, stopzetten of pauzeren. Prettig om te weten, is dat je door te kiezen voor de koffiecups van De Koffiejongens niet alleen een lekkere, maar ook een verantwoorde keuze maakt. De cups zijn namelijk ontzettend duurzaam. Misschien denk je daarbij aan herbruikbare Nespresso cups, maar deze zijn veel praktischer. Ze zijn namelijk gemaakt van planten en kunnen daarom na gebruik op je composthoop of bij het GFT-afval. Verder is het verpakkingsmateriaal FSC-gecertificeerd en worden de bestellingen waar mogelijk met de fiets of lopend bezorgd.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord