Tips

De vele varianten van de mangohouten tafel

Een tafel, het kloppende hart van het huis, waar gesprekken regelmatig de diepte in gaan en waar herinneringen voor het leven worden gemaakt, verdient de nodige aandacht wat ons van Mannenhint betreft. Aangezien je veel tijd doorbrengt aan een tafel, is het slim om een weloverwogen keuze te maken, zodat je dag na dag aan een tafel zit waar je blij van wordt. Of dat nou een ronde eettafel van mangohout is of een zwarte rechthoekige tafel, dat hangt helemaal van de persoon en het interieur af. We bespreken een aantal opties met je.

Eettafels in allerlei vormen, kleuren en maten

Dunne, dikke, lange, kleine, zwarte, blanke: tafels zijn er in allerlei soorten. Om dan nog maar te zwijgen over de verschillende poten die eronder kunnen… Heb je een voorliefde voor verfijning met een vleugje speelsheid, dan is een (Deens) ovale tafel op jouw lijf geschreven, maar hou je meer van praktisch dan is een rechthoekige tafel waarschijnlijk meer jouw ding.

Onmisbare pronkstukken

Maar de eettafel is natuurlijk niet de enige tafel in huis. Er zijn nog veel meer tafels waar je een weloverwogen beslissing over kunt maken.

  • Waar de eettafel het middelpunt van de eethoek is, is de salontafel dit van de zithoek. Na een lange werk- of schooldag verzamelt iedereen zich om de salontafel voor een welverdiend potje relaxen. Om dat relaxmoment naar een hoger niveau te tillen, kan een sfeervolle salontafel, zoals een mangohouten exemplaar, helpen.
  • Houd je van praktisch, gecombineerd met charme, dan is de bijzettafel een onmisbaar meubelstuk. Een bijzettafel kun je overal neerzetten, is makkelijk te verplaatsen en kan, naast als tafel, ook fungeren als plateau voor bijvoorbeeld planten of foto’s.
  • Een sidetable kan daarnaast een goede aanvulling zijn op een lege gang. Naast het feit dat het de ruimte mooi aankleedt, vormen de lades een goede plek om bijvoorbeeld sleutels, handschoenen of de post in op te bergen.
  • Daarnaast moeten we ook de mangohouten bureaus niet vergeten. Het warme, robuuste mangohout zorgt voor een fijne werkomgeving en laat de creatieve geest de vrije loop gaan. Over het algemeen gebeurt dat minder snel bij een basic wit bureau van mdf.

In elke vorm voegen mangohouten tafels op hun eigen manier authenticiteit en warmte toe. Het zijn niet zomaar meubelstukken, maar meubels die een emotie weten op te wekken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en geef je huis de charme die het verdient. Salontafels van mangohout, eettafels, bijzettafels, sidetables of bureaus, in welke categorie verlies jij je vandaag?

admin
the authoradmin

Geef een antwoord