Echte mannenMannenzakenTipsVrouwen

Kies voor een whiteboard van Whiteboardshop

Waar heb jij een whiteboard voor nodig? Een whiteboard van Whiteboardshop is in ieder geval een goede aankoop als je op zoek bent naar een whiteboard. Een whiteboard is in heel veel gevallen enorm nuttig. Sowieso is een whiteboard altijd handiger dan een bord met papieren die je kan omslaan. Een whiteboard is namelijk sowieso een stuk milieuvriendelijker. Ook kan je als er iets niet klopt wat je hebt opgeschreven, het makkelijk weer weghalen, zonder dat meteen de rest ook weg moet of dat je moet gaan krassen. Vooral veel scholen en bedrijven maken gebruik van whiteboards. Op scholen zijn whiteboards handig, omdat je er makkelijk iets op kan uitleggen en opschrijven. Als je dan tien minuten later weer iets anders gaat uitleggen, kan je het vorige eenvoudig weer weghalen. Ook in bedrijven zijn whiteboards handig. Alle ideeën die je bedenkt tijdens bijvoorbeeld een vergadering, kan je hierop opschrijven. Als een idee toch niet uitvoerbaar blijkt, kan je deze ook weer gemakkelijk wegvegen.

Laat jouw whiteboard op maat maken

In het aanbod whiteboards zijn al heel veel verschillende maten te vinden. Echter, het zou natuurlijk nog steeds kunnen dat jouw perfecte maat er niet bij zit. Misschien wil je wel een whiteboard dat zo groot is als een gehele muur. Dan zal je dit op maat moeten bestellen. Een whiteboard op maat kopen is heel eenvoudig. Je kan zelf aangeven welke maten whiteboard jij graag wil hebben, en dan zullen ze gewoon voor jou op maat gemaakt worden. Voor zowel de op maat gemaakte whiteboards als voor de standaard maten kan je er ook voor kiezen om je whiteboard te bedrukken. Er zijn verschillende redenen om je whiteboard te laten bedrukken. Een vaak gekozen optie is om bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf erop te laten zetten. Hierdoor maak je impliciet reclame en weet ook iedereen dat de whiteboards van jou zijn als je ze een keer ergens naartoe meeneemt. Echter, je kan er ook voor kiezen om een tekst of een foto op je whiteboard te laten bedrukken. Dit maakt de whiteboards een stuk persoonlijker.

Schrijf wat je wil op een whiteboard

Als je een whiteboard hebt aangeschaft, kan je beginnen met het eindeloos schrijven erop. Dit betekent dat je ook markers nodig hebt om te kunnen schrijven. Veel mensen maken wel eens de fout om met een permanent marker op een whiteboard te schrijven. Dit is niet zo handig, omdat je het er bijna niet meer af krijgt. Heb je dit nou toch per ongeluk gedaan? Dan kan je het er wel afhalen met een eenvoudige tip. Met een whiteboard marker kan je over het geschreven deel van de permanent marker heen krassen. Als je vervolgens dit gewoon wist met een wisser, is zowel de permanent marker als de whiteboard marker weggeveegd.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord