CadeausEchte mannenTipsVrouwen

5 verschillende dingen om haar te verrassen

Zeg jij ook altijd te weinig hoeveel zij voor je betekent? Ben jij iemand die vrijwel niet romantisch is en hier altijd opmerkingen over krijgt? En wil je hier toch een keer verandering in brengen? Bedenk dan goed dat dit niet zo moeilijk is als het lijkt. Er zijn verschillende kleine gebaren waarmee je haar enorm kunt verrassen en je romantische kant mee kunt laten zien. Nieuwsgierig geworden? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

1.     Restaurantgevoel in eigen huis

Wees niet bang: voor deze verrassing hoef je echt geen kok te zijn. Je kunt ook gewoon gemakkelijk wat eten laten thuisbezorgen. Het gaat om het gebaar. Vertel haar niets en zorg ervoor dat je voor haar thuis bent. Leg haar favoriete jurk van zusss al klaar in de gang met een briefje. Steek eventueel ook wat kaarsjes aan om haar nóg meer te verrassen. Deze verrassing hoeft weinig te kosten, maar het zal gegarandeerd een glimlach van oor tot oor opleveren.

2.     Ga samen shoppen

Doorgaans probeer je juist zo ver mogelijk van de winkels vandaan te blijven. Deze dag draait echter volledig om haar. Zet je daarom over je eigen irritaties en ga eens vrijwillig met haar winkelen. Vertel haar dat ze een outfitje van jou mag uitzoeken en ze zal zeker genieten van jouw verrassing. Eindig de dag met een lekker etentje en jullie ‘winkeldate’ is geslaagd.

3.     Onthoud wat ze leuk vindt

Dit is een relatief simpele en doch doeltreffende tip. Bovendien kost het vrijwel niets. Probeer te onthouden wat zij leuk vindt en ga hier vervolgens mee aan de slag. Is ze bijvoorbeeld dol op bepaalde koekjes, ijs of bloemen? Haal deze dan eens in huis. Een verrassing waaruit duidelijk blijkt dat je luistert naar haar wensen en gevoelens. Zo scoor je gegarandeerd extra punten.

4.     Schrijf iets liefs

Begin de ochtend met een lief appje, schrijf een lief berichtje op een post-it en plak deze op haar broodtrommel naar het werk of op de spiegel. Het klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar we durven te wedden dat dit in de smaak zal vallen. Bel haar ook gerust eens op het werk in de pauze. Zo laat je weten dat je aan haar denkt en dat je haar mist. Een klein gebaar met een groot effect.

5.     Kijk naar haar favoriete film

Ja, echt… alweer! Zelfs al is het een enorm zoetsappige film waar je liever nooit meer naar wilt kijken. Als zij geniet, dan geniet jij uiteindelijk ook. Een vrolijke vrouw is goud waard. Settel je daarom samen met haar op de bank, zet haar favoriete film aan en geniet van een aantal heerlijke lekkernijen. Zo genieten jullie uiteindelijk allebei van een heerlijke middag of avond. Wil je het nog net wat specialer maken? Verlicht dan de kamer met wat kaarsen, plaats een matras voor de televisie en ga daar heerlijk samen liggen met een hapje en een drankje. Lekker relaxen, film kijken en snoepen. Dat zijn toch de perfecte ingrediënten voor iedere romantische avond? En geloof ons, zelfs voor de minst romantische man is dit plan gewoon haalbaar.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord