CadeausEchte mannenGadgetsMannenzakenTipsVrouwen

De juiste Stefan Janoski Max vinden

Wanneer je er niet bekend mee bent, dan zal de naam Stefan Janoski Max je niet zoveel zeggen. Voor jou kan het van alles betekenen. Sterker nog, de kans is groot dat je niet direct aan een sneaker denkt. Het is daarom juist ook zo opvallend dat dit wel is waar het om gaat. Het is een bepaald type sportschoen dat door Nike op de markt is gebracht. De echte liefhebber weet natuurlijk al hoe het zit. Het is echter juist ook leuk om hier toch eens wat dieper op in te gaan.

De Stefan Janoski Max drager

Wie is nu de ideale drager van de Stefan Janoski Max? Dit is gemakkelijk wanneer je kijkt naar het soort schoen. In het verleden zou dit de skateschoen worden genoemd. Die tijd is wel voorbij, maar het geeft je wel een idee van de vormgeving. Daarom is het voor de modieuze man een hele goede optie. Zoals je ook regelmatig een afspraak bij De Barbier maakt, zo past ook een paar goede sneakers uit deze reeks goed bij jou. Dit geeft je een idee wat voor type schoen het is. Er is echter meer te vertellen.

De lekker zittende schoen

De Stefan Janoski Max is vooral een lekker zittende schoen. Je hoeft er dus niet per definitie op te sporten. Je hoeft ook niet een liefhebber van skaten te zijn. Je kan ook gewoon het type zijn dat zelf zoete popcorn maken leuk vindt en dit dan met vrienden in de achtertuin of op het strand opeet met een biertje erbij. Ook dan zijn deze schoenen heel geschikt. Juist ook omdat ze zo licht zijn en zo mooi strak vormgegeven zijn zodat ze goed bij je vrijetijdsoutfit kunnen passen. Dat is wat in ieder geval meeweegt.

De schoen zonder veter

Er zijn verschillende varianten van de Stefan Janoski Max. In de eerste plaats is er ééntje zonder veter. Dit is natuurlijk met afstand de gemakkelijkste van allemaal. Hoewel de vormgeving verder gelijk is aan de andere modellen in deze reeks, is het natuurlijk wel fijn om niet met veters te maken te hebben. Het is lekker om in en uit te stappen en direct weg te kunnen. Het leuke is dat er 8 verschillende kleuren zijn. Zo past het dus bij elke outfit. Je kunt zelfs meerdere modellen kopen om te kunnen combineren in de opties.

De modellen met de veter

Er zijn ook verschillende modellen van de Stefan Janoski Max die wel veters hebben. Ook die zijn dan weer stuk voor stuk in meerdere kleuren te krijgen. Dit maakt het dus mogelijk om ook van deze schoenen dan de juiste te vinden die passen bij jouw garderobe. Het is wel ook leuk om te beseffen dat er een aantal speciale edities op de markt zijn. Die zijn dan maar in één kleur te krijgen, maar wijken van vorm af van de andere modellen die op de markt zijn. Dat maakt ze dus juist zo bijzonder.

Ideaal voor dagelijks gebruik

Om nog eens te benadrukken op welke manier je als man het best met de Stefan Janoski Max de straat op kan gaan. Je draagt ze eigenlijk vooral in een casual vorm. Ze passen bijvoorbeeld ook onder de wat nettere outfits. Dit is wel zo aantrekkelijk want zo zie je er strak gekleed uit, maar blijf je wel lekker sportief. Het zijn de zaken die het leven juist ook zo leuk maken. Alleen al om die reden moet elke man een paar van deze schoenen in de kast hebben staan. Zoek ze daarom dus direct op.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord