MannenzakenTips

De ideale HR-adviseur vacature vind je bij een fullservice uitzendbureau

Ben jij in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM? Grote kans dat jij je tot HR-adviseur hebt gespecialiseerd. Binnen deze functie – die ook wel bekend staat als HR-advisor, HR-manager, HR-consultant en adviseur human resources – adviseer je het management van een bedrijf of instelling op het gebied van human resources. Als het aantrekken, selecteren, opleiden, belonen en beoordelen van medewerkers tot jouw specialismen behoren, vind je bij een fullservice uitzendorganisatie in Noord-Holland gegarandeerd een interessante HR-adviseur vacature. In deze functie heb je over het algemeen een adviserende rol.

De taken van een HR-adviseur en HR-manager hebben binnen bepaalde organisaties soms veel overeenkomsten. Daarom ben je bij een uitzendbureau ook aan het juiste adres voor een vacature van HR-manager.

Welke factoren maken jou tot de juiste kandidaat om te solliciteren naar een vacature van HR-adviseur?

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM;

• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;

• Je bent integer en zelfverzekerd;

• Je bent resultaatgericht en tegelijkertijd mensgericht;

• Je weet de business van klanten in essentie perfect te begrijpen;

• Je bent een prettige gesprekspartner en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat behoort er tot de taken van een HR-adviseur?

Steek je graag de handen uit de mouwen en toon je graag initiatief? Je bent verzekerd van dynamische werkdagen door te solliciteren naar een vacature van HR-adviseur. In de basis richt je je in deze functie op het adviseren van het management van een organisatie op het vlak van personeelszaken. Hierbij komen onder andere werving en selectie, beoordeling, ontslag en promotie kijken. Over het algemeen bestaat het takenpakket van een HR-manager uit het fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en het uitvoeren en optimaliseren van het personeelsbeleid van een organisatie.

Adviseren op strategisch en operationeel niveau

Ook adviseert een HR-manager het management van een organisatie aangaande HR-vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Verder behoren het professionaliseren en vormgeven van beleid op het gebied van opleiding, talentmanagement, verzuim en training tot de dagelijkse bezigheden. Net als het begeleiden van verzuimtrajecten en trajecten omtrent in- en uitdiensttreding. Zijn dit de taken waar jij je dagelijks graag op wilt richten? Kijk dan snel of er voor jou een mooie vacature voor HR-manager in het aanbod van een fullservice uitzendorganisatie staat.

Wil jij niet werken binnen de human resources, maar ben je op zoek naar een vacature in de ICT, techniek, bouw, logistiek, commercie, zorg, horeca of een ander boeiend vakgebied? Ook dan is het de moeite waard om je te verdiepen in het het vacature-aanbod, want de juiste baan is er altijd binnen bereik!

admin
the authoradmin

Geef een antwoord