Tips

5 redenen om voor bamboe ondergoed te kiezen

Er is geen ontkomen meer aan: bamboe ondergoed heeft de modewereld zo goed als overgenomen. Wie tegenwoordig op zoek is naar nieuwe boxers, zal direct merken dat het aanbod van bamboe ondergoed groter is dan voorheen. Het lijkt wel alsof bamboe de boxerwereld is binnengeslopen en inmiddels al zijn voorgangers van hun troon heeft gestoten. Bamboe boxers zijn immens populair. Steeds meer mannen gaan overstag. En wie het eenmaal heeft geprobeerd, wil ook eigenlijk niet anders meer.

Maar wat maakt bamboe nu eigenlijk zo bijzonder? En waarom zou het je eigenlijk iets uitmaken wat er om je achterste zit? Nog niet overtuigd? Wij geven je 5 redenen om vandaag nog voor bamboe ondergoed van bamigo te kiezen.

1.    Hoog draagcomfort

 Als je denkt dat het niet uitmaakt wat er om je billen zit, dan heb je nog nooit een bamboe boxer gedragen. Want zeg nou zelf, wat extra zachtheid en comfort voor je edele delen is stiekem wel een stuk fijner dan je nu wellicht denkt. Niemand wil een hele dag in een harde boxer of oncomfortabel materiaal lopen. Zeker niet wanneer het schuurt of simpelweg niet prettig zit.

Bamboe staat met name bekend om de enorme zachtheid van het materiaal. Een bamboe boxer voelt dan ook bijna als een tweede (zachte) huid. Een hoog draagcomfort voor ieder moment. Of je nu aan het werk gaat, de hele dag op de bank hangt of op date gaat. Een bamboe boxer komt altijd van pas.

2.    Temperatuur reguleren

Bamboe beschikt over een zeer unieke eigenschap waarbij de temperatuur optimaal gereguleerd wordt. Dit houdt simpel gezegd in dat de boxer heerlijk koel aanvoelt in de zomer en lekker warm in de winter. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke open structuur van de bamboevezels. Hierdoor past de boxer zich perfect aan op de temperatuur buitenshuis.

3.    Langer fris

Zweet tussen je billen is niet iets waar je dagelijks over praat, maar vooral in de zomermaanden is dit vaak wel de harde realiteit. Dat geeft natuurlijk niet echt een fris gevoel in je broek. Met een bamboe onderbroek is dit probleem gelukkig voortaan verleden tijd. De open structuur van de bamboevezels zorgt er namelijk niet alleen voor dat je het minder snel warm hebt, maar het absorbeert ook nog eens tot 70% meer vocht dan standaard katoen. Dus mocht je toch nog verrast worden door extreme warmte, dan zorgt je boxer er in elk geval voor dat alles lekker en langer fris blijft.

4.    Antibacterieel

Last van een gevoelige huid en raakt je huid al snel geïrriteerd van verschillende materialen? Dan is bamboe een prima keuze. Bamboe beschikt namelijk van nature van een antibacterieel stofje. Hierdoor is deze uitermate geschikt bij een gevoelige huid en zal je minder last hebben van irritaties down under.

5.    Lange levensduur

Bamboevezels zijn ontzettend sterk. Zelfs na heel vaak wassen en dragen, blijft de boxer gewoon in optimale conditie. Door deze enorme kracht, hoef je slechts enkele boxershorts te kopen en kun je vervolgens heel wat jaren vooruit. Op de lange termijn zijn bamboe boxers dus zelfs goed voor de portemonnee!

admin
the authoradmin

Geef een antwoord