GadgetsMannenzakenTips

3 redenen waarom pennen nog altijd een super goed geschenk zijn

Ieder jaar weer sta je voor hetzelfde dilemma: wat geef je iemand die jou dierbaar is cadeau? Een cadeau voor jezelf verzinnen is al enorm lastig. Laat staan voor iemand anders. Daarnaast wordt het ieder jaar lastiger om origineel te blijven. Zeker wanneer je een cadeau zoekt voor iemand die altijd alles lijkt te hebben of eigenlijk zelf met alles tevreden is. Geef je dan gewoon niets? Of probeer je hem of haar toch nog op een andere manier in het zonnetje te zetten? Die cadeaustress is ongekend.

Gelukkig is er een simpele oplossing: geef een mooie pen cadeau. Een prachtig cadeau wat ook nog eens heel nuttig is. Bovendien maakt pennen graveren het ook nog eens een stuk persoonlijker. Lijkt dit cadeau je misschien wat retro? En weet je niet zeker of de ontvanger hier echt zo blij mee zal zijn? Wij geven je 3 redenen waarom pennen ook anno 2020 nog steeds een super goed geschenk zijn. 

1.    Het geschreven woord heeft talloze voordelen

In onze samenleving is het geschreven woord al helemaal niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Al op de basisschoolleeftijd worden kinderen geïntroduceerd in de moderne wereld. Ze genieten van typecursussen, beschikken al zeer jong over een smartphone en maken aantekeningen op tablets. Hierdoor lijkt het wel alsof schrijven met een pen niet meer noodzakelijk is

Niets is echter minder waar. Het geschreven woord heeft namelijk talloze voordelen. Het is dan ook niet voor niets dat veel onderzoekers erop hameren dat dit gestimuleerd blijft worden bij kinderen. Zo helpt schrijven je om dingen beter te onthouden. Uit onderzoek blijkt dat de hersenen meer verbindingen moeten maken tijdens het schrijven dan als ze dit simpelweg op de laptop doen. Doordat je je hersenen actief aan het werk zet, onthoud je de stof veel beter. De Parker pennen bij www.pengraveren.nl helpen de ontvanger dan ook om sneller te leren. Het ideale cadeau voor iedere student of drukke carrièreman of vrouw!

2.    Een pen is tijdloos

Hoewel het soms lijkt alsof de digitale wereld ons alledaagse leven compleet heeft overgenomen is niets minder waar. Ook in de huidige samenleving mogen pennen uiteraard niet ontbreken. Even snel iets opschrijven, een handgeschreven kaart versturen, het blijven zaken die we gewoon blijven doen. Daardoor is het geven van een pen niet alleen een heel nuttig cadeau, maar ook iets wat enorm tijdloos is. Je geeft een cadeau waar de ontvanger jaren lang plezier van zal hebben. Zeker wanneer je voor de kwalitatieve cross pennen bij www.pengraveren.nl kiest.

3.    Persoonlijke boodschap

Bovendien biedt het cadeau doen van een kwalitatieve pen enorm veel mogelijkheden. Zo worden de meeste luxe pennen tegenwoordig in een mooi hoesje en cadeauverpakking geleverd. Waardoor je direct over een ware eyecatcher beschikt. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de pennen te laten graveren. Zo kun je je cadeau vergezellen met een persoonlijke boodschap, quote of simpelweg de initialen van de ontvanger.

Door de pen te personaliseren raakt de ontvanger deze ook nog eens veel minder snel kwijt. Ze zijn zuiniger op het cadeau en genieten daardoor extra lang van een praktisch en persoonlijk geschenk.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord