Echte mannenMannenzakenTips

3 redenen om eten te bestellen tijdens de coronacrisis

Was online eten bestellen eigenlijk altijd al een beetje jouw guilty pleasure? Dan ben je zeker niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer nederlanders, waaronder voornamelijk mensen tussen de 20 en 30 jaar, minimaal één keer per maand maaltijden thuis laten bezorgen. Opvallend genoeg is dit aantal gedurende de coronacrisis bijna verdubbeld. Voel je dan ook vooral niet schuldig als je weer eens food open near me googelt. De vraag naar thuisbezorging is nog nooit zo groot geweest. Maar waar komt dit eigenlijk door? En waarom is het aan te raden om juist nu eten te bestellen?

1.    De lokale horeca steunen

Natuurlijk is iedereen in Nederland in meer of mindere mate geraakt door de crisis. Sommige mensen zijn hun bron van inkomsten kwijt geraakt, anderen hebben te kampen met hun gezondheid en veel van ons missen de dagelijkse gang van zaken. Als we één doelgroep mogen noemen die vooral hard geraakt is zijn het de horecaondernemers. Zij moesten half maart de deuren sluiten en zeker tot juli zullen zij nog niet op volle capaciteit mogen draaien. Hierdoor verliezen ze niet alleen enorm veel inkomsten, maar is ook nog eens hun verdere bestaan zeer onzeker. Alles wat ze de afgelopen jaren hebben opgebouwd is in enkele weken weggevaagd.

Jij kan verschil maken! Door je steentje bij te dragen kun jij er voor zorgen dat je favoriete restaurant blijft bestaan. Dit hoeft echt geen enorme donatie te zijn. Veel restaurants zijn in de afgelopen weken gaan bezorgen of doen aan contactloos afhalen. Kies een keer niet voor wat eten we vanavond snel koken, maar bestel online of bel je favoriete restaurant op om een heerlijk gerecht te bestellen. Zo geniet jij niet alleen van een makkelijke maaltijd, maar steun je ook nog eens jouw favoriete horeca gelegenheden.

2.    Restaurantgevoel in eigen huis


Uit onderzoek blijkt dat veel mensen met psychische klachten te kampen hebben tijdens deze coronacrisis. Men voelt zich opgesloten, missen de dagelijkse uitstapjes en de ‘normale’ gang van zaken. Dit in combinatie met de zorg voor de gezondheid en de ouderen om zich heen, zorgt ervoor dat mensen depressies ontwikkelen en veel angstgevoelens ervaren. Om dit te doorbreken is het belangrijk om het nieuwe leven zo normaal mogelijk te houden. Ga jij regelmatig met vrienden of je vriendin naar een restaurant? En voelt dit altijd als een heerlijke onderbreking van de dagelijkse sleur? Blijf dit dan ook gewoon doen. Haal dat echte restaurantgevoel gewoon naar je eigen huis. Even eten bestellen bij butlon.com, de tafel leuk aankleden en voilà: restaurant in eigen huis!

3.    Lekker thuis blijven

We waren de afgelopen weken aan huis gekluisterd. En natuurlijk met goede reden. Hoewel we er gewoon uit mogen om een boodschapje te doen, vinden de meeste mensen dit nu toch minder prettig. Bovendien ga je niet voor ieder ding wat je vergeten bent even langs de supermarkt. Het kan daarom prettig zijn om iets achter de hand te hebben. Online eten bestellen Enschede is dan ook een fijn alternatief als je liever niet de deur uit gaat. Bezorgen gebeurt gewoon contactloos en jij geniet van een heerlijke maaltijd. Wel zo prettig.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord