Echte mannenMannenzaken

Dit is waarom je zeker een auto moet leasen!

In Nederland rijden er enorm veel geleasete auto’s rond. Opvallend zelfs, zeker als we kijken naar buurlanden. Steeds meer mensen kiezen voor leasen in plaats van kopen. Waar dit voorheen vooral nog weggelegd was voor ondernemers, zien we nu ook steeds vaker dat particulieren voor leasen kiezen. Maar waarom eigenlijk? Wat maakt een auto leasen anno 2021 nu zo populair? Wat zijn de voordelen hiervan?

In dit artikel vertellen we niet alleen alles wat je moet weten over het leasen van een auto. Maar vertellen we je ook waarom dit in de meeste gevallen zeker een goede keuze is. Daardoor is het ook meer dan het overwegen waard voordat je een auto koopt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

In sommige gevallen goedkoper

Wist je dat volkswagen id 3 lease in sommige gevallen zelfs goedkoper is dan een auto kopen? Hier is met name sprake van wanneer je een auto met een lening wilt betalen. In andere woorden: je leent eerst geld en hoopt hier vervolgens een auto mee te kopen. In dat geval betaal je enorm veel aan rente en is de auto vaak pas geheel afbetaald wanneer je alweer toe bent aan een nieuwe. En wat nou als je de auto tussentijds total loss rijdt? Dan zit je aan een lening vast, terwijl je ondertussen weer een nieuwe moet kopen.

Geld lenen voor een auto is in de meeste gevallen dan ook geen verstandige keuze. Wanneer je kiest voor het leasen van een auto, dan heb je deze risico’s echter niet. Daardoor ben je in sommige gevallen inderdaad goedkoper uit wanneer je voor leasen kiest. Toch mooi meegenomen.

Meer zekerheid

Bij het kopen van een auto weet je eigenlijk nooit precies waar je aan toe bent. Natuurlijk koop je de auto voor een vast bedrag, maar dat zal niet de enige uitgave zijn die je moet maken. Denk alleen al aan de maandelijkse verzekeringskosten en de wegenbelasting die je moet betalen. Daarnaast kan de auto ook nog dingen gaan mankeren. En wat nou als je schade rijdt? Voordat je het weet ben je na enkele jaren al honderden tot duizenden euro’s lichter. Je kunt nooit goed inschatten hoeveel je uiteindelijk totaal aan het rijden van de auto kwijt zult zijn.

Kies je voor toyota yaris lease, dan beschik je wél over een dergelijke zekerheid. Je betaalt een vast maandbedrag waar alles bij inbegrepen is. Van de verzekeringen tot het onderhoud en de reparaties. Hierdoor weet je altijd precies waar je aan toe bent en hoef je je op de brandstofkosten na nergens meer druk om te maken.

Altijd een nieuwe auto rijden

Veel mannen hechten er veel waarde aan om een nieuwe auto te rijden. Geen wonder, want een nieuwere auto biedt ook vaak meer comfort, handige technische snufjes en bovenal meer veiligheid. De techniek staat immers niet stil en de auto’s van nu zijn al helemaal niet meer te vergelijken met de auto’s van enkele jaren geleden. Bij skoda karoq lease beschik je altijd over de mogelijkheid om een geheel nieuwe auto te rijden. Ben je de auto na twee a drie jaar zat? Geen enkel probleem! Dan lever je hem gewoon weer in en sluit je een nieuw leasecontract af. Zo rij je altijd een mooie, nieuwe en bovenal betrouwbare auto.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord