Tips

Waar vind je duurzame betonblokmallen?

Online vind je talloze artikelen over het milieuvriendelijk produceren van stapelbare betonblokken. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de keuze van betonblokmallen aanzienlijk bijdraagt aan de duurzaamheid van een betoncentrale. Zo is een mal gemaakt van constructiestaal een duurzamere optie dan mallen van andere materialen, omdat staal langer meegaat. Dit resulteert in minder frequente vervanging van de mallen, waardoor er op lange termijn minder mallen hoeven te worden geproduceerd. Hierdoor draagt jouw onderneming bij aan een verkleining van de ecologische voetafdruk. Benieuwd hoe je aan deze duurzame mallen kunt komen? Lees verder in dit artikel, waarin we hier dieper op ingaan.

Waarop letten bij de aankoop van mallen?

Voor duurzame mallen zijn deze kenmerken belangrijk:

  • Kies voor mallen gemaakt van constructiestaal, idealiter met een poedercoating;
  • Kies mallen waarbij je deelwanden en verlengstukken kunt gebruiken. Dit maakt het mogelijk om minder mallen te gebruiken voor het vervaardigen van betonproducten in diverse vormen en maten;
  • Bestel alle benodigdheden en accessoires bij dezelfde leverancier. Dit zorgt ervoor dat je complete bestelling in één keer wordt geleverd, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot.

Waar koop je duurzame betonmallen?

Bij Mannenhint hebben we ons toegewijd aan het vinden van een betonmallenfabrikant die producten aanbiedt met alle hierboven genoemde kenmerken. Onze zoektocht heeft ons geleid naar Betonblock®. Met de mallen van deze alles-in-één leverancier kun je betonblokken vervaardigen die vergelijkbaar zijn met LEGO-stenen. Deze blokken kunnen eenvoudig op elkaar worden gestapeld dankzij de noppen, zonder dat er betonmortel nodig is. Dit maakt de betonblokken herbruikbaar en ideaal voor tijdelijke constructies.

Waarom zou je betonmallen bestellen bij Betonblock®?

Het bestellen van betonblokmallen bij Betonblock® biedt verschillende voordelen. In de eerste plaats kun je altijd rekenen op een gegarandeerde voorraad, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je bestelling. Daarnaast staat deze producent van mallen bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; je krijgt altijd hoogwaardige producten voor competitieve prijzen. Een ander belangrijk voordeel is de wereldwijde bezorging, ongeacht waar je je bevindt. Als je kiest voor Betonblock®, kies je voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid en wereldwijde toegankelijkheid.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord