CadeausEchte mannen

Je Vaderdag cadeau opfleuren? Dit moet je doen!

Het komt vast niet als een verrassing dat Vaderdag weer voor de deur staat. Wanneer je op tijd op zoek wilt gaan naar een passend Vaderdagcadeau, is dit eigenlijk wel de tijd om een beetje te beginnen. Cadeaus die op dit moment door je hoofd zullen spoken, zullen al snel lijken op een bierpakket, een lekker geurtje of gereedschap. Deze cadeaus zijn natuurlijk niet voor niets de ideale Vaderdagcadeaus, maar hoe maak je van deze ‘standaard’ cadeaus nou echt even iets dat blijft hangen? Gelukkig lees je in deze blog alles wat je moet weten wanneer jij je Vaderdagcadeau wilt opfleuren.

Maak gebruik van passend cadeaupapier

Het ligt misschien al wel iets voor de hand, maar met passend cadeaupapier laat jij jouw Vaderdagcadeau nog meer tot zijn recht komen. Nu moet je niet gelijk gaan denken aan enorm stoer of mannelijk cadeaupapier, maar denk eens aan wat donkere kleuren met een wat luxere uitstraling. Cadeaupapier zorgt voor een verrassing, omdat het daadwerkelijke cadeau eerst uitgepakt moet worden. Wanneer jouw vader het cadeau openmaakt (of openscheurt) zal hij nog meer verrast zijn dan dat hij met jouw mooie cadeau al is.

Overige versieringen

Los van de eindeloze combinaties van cadeauverpakkingen, bestaan er nog een flink aantal manieren om jouw cadeau op te fleuren. Denk bij deze gevallen eens aan cadeautasjes. Cadeautasjes zorgen, overigens net als cadeaupapier, voor een wat luxere uitstraling. Ook het verrassingseffect is uiteraard aanwezig wanneer jouw vader zijn cadeau uit een bijpassend tasje moet halen.

Cadeautasjes zijn te koop in allerlei verschillende soorten en maten. Het zal je niet verrassen dat bij elk cadeau weer een ander tasje past. Het is daarom een aanrader om een cadeautasje uit te zoeken dat goed samengaat met jouw daadwerkelijke cadeau. Als de verpakking van jouw cadeau wat lichte tinten bevat, dan is het niet handig om een cadeautasje aan te schaffen met een compleet andere kleurencombinatie. Andersom geldt dit uiteraard idem dito. Wanneer jij bovenstaande tips meeneemt in jouw cadeau, gaat jouw vader de dag van zijn leven hebben!

admin
the authoradmin

Geef een antwoord