Echte mannenMannenzaken

Een goede stijl en een lekker drankje

Wanneer je opzoek bent naar unieke schoenen die niet iedereen draagt dan zijn de Adidas Jeezy ontwerpen aan te raden. Hier zijn tientallen unieke ontwerpen van allemaal gemaakt door Kanye west. Daarnaast kun je jouw outfit afmaken met een prachtige horloge van Breil. Natuurlijk wil je in het weekend of tijdens de vakantie ook kunnen genieten van een lekker drankje. Probeer dan eens de Jack Daniels Honey variant die je nog meer laat genieten!

De beste en mooiste schoenen van Jeezy

De schoenen Jeezy zijn geproduceerd na een ontwerp van de rapper Kanye West. In 2009 heeft hij dit een tijd gedaan voor het merk Nike. De schoenen werden toen in een gelimiteerde oplage gemaakt waardoor ze echt exclusief zijn. Sinds 2015 heeft hij een hele fijne samenwerking met Adidas. Daar zijn de schoenen niet zo zeer gebonden aan exclusiviteit. Op dit moment zijn er namelijk tientallen ontwerpen die voor een scherpere prijs verkocht worden. Dit doet hij inmiddels alweer 6 jaar met een groot succes. Afhankelijk van de schoen die je kiest kan het bedrag tot 750 euro oplopen. Dit is een combinatie van de merknaam in combinatie met de populariteit van de rapper. Ook zijn er functionele ontwerpen gemaakt met reflectie. Door de reflectie vallen mensen in het donker of tijdens het sporten in de vroege ochtend goed op voor andere weggebruikers.

Ga voor een prachtig uurwerk van Breil

Het uurwerk Breil is al tientallen jaren erg populair. Daarnaast is dit alleen maar toegenomen toen ze in 2009 ook voor vrouwen horloges gingen ontwerpen. Veel mensen kiezen voor deze horloge vanwege de luxe uitstraling. Daarnaast zijn de meeste modellen ook nog  eens waterdicht waardoor je ze gewoon tijdens het douche of zwemmen kunt dragen. Op deze manier hoef je niet meer bang te zijn dat je de horloge verliest. Ook maken ze enkel gebruik van materialen met een hoge kwaliteit. Dit geldt voor het staal, maar zeker ook voor het glas. Ook zijn er modellen met een chronograaf functie. Hiermee kun je tijden meten van het sporten of andere activiteiten. Dit kun je in stappen van secondes, maar ook minuten bijhouden. De doelgroep bestaat voornamelijk uit mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Daarnaast geven zij 2 jaar garantie op horloges wat niet ieder merk doet. Dit omdat ze de horloges stevige testen laten ondergaan en praktisch niet stuk kunnen.

Genieten in het weekend met een goed glas whisky van Jack Daniels

In je vrije tijd wil je genieten van een heerlijk drankje. De whisky van Jack daniels is dan een echte aanrader. Zij bewijzen al jarenlang succesvol te zijn met hun reguliere whiskey. Onlangs hebben zij ook een smaakvariatie gemaakt. De zogenaamde Jack Daniels honey bestaat uit meerdere heerlijke smaken. Zo zitten er niet alleen 3 soorten honing in, maar ook chocolade van pralines en geroosterde noten. Deze whisky wordt door een laag van 3 meter houtskool en blijft tenminste 10 dagen staan. Alleen op deze manier kunnen ze de unieke smaak garanderen.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord