Echte mannenTipsVrouwen

4 tips: Zo vind je de perfecte aanzoeksring!

Eindelijk is het zover. Je bent al een lange tijd samen met de liefde van je leven en je hebt besloten dat het tijd is voor de volgende stap namelijk: trouwen met de liefde van je leven. Je ziet het al helemaal voor je. Je plant een romantische avond in een restaurant en dan als het moment daar is ga je op je knieën. Dit is het moment waar je naar toe leeft en dit vergt dan ook de nodige voorbereiding. Daarom ben je al maanden bezig met de voorbereiding van dit belangrijke moment. De locatie is al geregeld en je weet ook al wat je gaat zeggen. Nu heb je alleen nog een aanzoeksring nodig.

Maar hoe vind je eigenlijk de perfecte verlovingsring? Bekijk je simpelweg het aanbod in een willekeurige sieraden webshop? Bezoek je een juwelier? En hoe weet je dan of de juiste ring hebt gevonden? In dit artikel geven wij een aantal handige tips.

1. Zoek uit welke ring bij jouw partner past

Juweliers zien het regelmatig gebeuren. Mannen die vol trots een prachtige ring komen kopen voor hun partner en vervolgens na een tijdje weer met het schaamrood op de kaken voor de balie staan. De ring was prachtig, maar toch niet helemaal haar smaak.

Zeker bij het kopen van een aanzoeksring is het zeer belangrijk dat je weet of de aanzoeksring in de smaak valt. Je wil natuurlijk dat ze deze vol trots kan dragen. Bovendien wordt er tegenwoordig vaak voor gekozen om de aanzoeksring bij www.juweliervandam.nl te matchen met de trouwring. Zo kunnen beide ringen gedragen worden. Dan is het wel zo prettig als je partner deze ring ook direct mooi vindt. Zoek daarom voordat je een aanzoek gaat welke ring bij haar past. Dit kun je op de volgende manieren aanpakken:

  • Neem je geliefde een keer mee een juwelier. Gebruik een smoesje om hier even langs te gaan. “Even snel een kinderhorloge voor mijn neefje kopen hoor!” Zo beschik je over de mogelijkheid om samen langs de vitrines te lopen en stiekem even af te tasten welke sieraden haar voorkeur heeft.
  • Vraag aan je partner eens tussen neus-en-lippen door zij mooi vindt. Kijk eens voor de grap op een sieraden webshop en zeg dat je iets voor jezelf zoekt. Vraag dan eens: ‘Hou je van klassiek of modern?’ Op deze manier kom je erachter van wat voor sieraden je geliefde houdt.

2. Ontdek welke ringmaat je nodig hebt

Het kan knap lastig zijn op de juiste ringmaat voor je geliefde te bepalen. Een goede manier om hier in elk geval zeker van te zijn is door één van haar huidige ringen mee te nemen naar de juwelier. Je hebt natuurlijk mazzel wanneer ze niet al haar ringen dagelijks draagt. Dan kan je gemakkelijk een ring meenemen zonder dat ze het ziet. Anders moet je toch echt wachten tot ze hem een keer af doet en vervolgens snel opmeten. In het ergste geval kun je altijd nog gokken.

3. Let op de kwaliteit van de diamant

Je wilt natuurlijk niet aankomen met een mooie aanzoeksring en een slechte diamant. Daarom is het van belang dat je niet alleen let op de kwaliteit van de ring, maar ook op de kwaliteit van de diamant. Diamanten beschikken over keurmerken en diverse zuiverheden. Vraag daarom bij de juwelier na welke kwaliteit de diamant heeft en wat je hier precies van kunt verwachten.

4. Vraag deskundig advies

Op zoek naar een verlovingsring of trouwring vrouw? Schakel dan deskuding advies in van een juwelier. Zij zijn gespecialiseerd in sieraden en geven deskundig advies op het gebied van verlovings- en trouwringen Met het juiste advies zul je zeker geen flater slaan en zal jouw aanzoek perfect zijn..

admin
the authoradmin

Geef een antwoord