Echte mannenMannenzakenTips

3 redenen waarom een Bobber motor de beste keuze is voor jou!

Bobbers, bij het woord alleen al kijken de meeste ogen je een beetje vragend aan. Bobbers zijn veel minder bekend dan hun welbekende broer: de chopper. Dat neemt echter niet weg dat een bobber motor niet ontzettend fijn kan rijden. In tegendeel zelfs: wie eenmaal een bobber heeft gereden, wil eigenlijk nooit meer iets anders.

Een bobber motor bestellen doe je natuurlijk niet zomaar. Je moet wel zeker weten of dit écht iets voor jou is. En je wil natuurlijk ook meer weten over hoe een bobber eruit ziet en hoe hij rijdt. Daarom hebben we in dit artikel 3 redenen op een rijtje gezet waarom een bobber motor rijden voor jou de beste keuze is. Lees mee en laat je inspireren!

1.      Talloze verschillende mogelijkheden


Een bobber is geen originele motorfiets. Hij wordt dus niet geleverd zoals hij door de fabrikant is bedacht. Hierdoor is de bobber ook altijd uniek. Hoe jij hem laat bouwen zal hoogstwaarschijnlijk heel anders zijn dan iemand anders in je omgeving die voor een bobber kiest. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je creativiteit geheel de vrije loop laten.

Ook het aantal motoren wat je om kunt bouwen tot een bobber is enorm. De meeste mensen denken misschien direct aan een bezoekje aan een hd sportster winkel, maar niet alleen een Harley-Davidson kan omgebouwd worden tot bobber of chopper. Ook de Honda Shadow en het merk kawasaki vulcan zijn favoriet. Kies voor de motor die het beste bij jou past en laat deze geheel naar wens ombouwen. Zo geniet je volop van de enorme uniciteit én weet je zeker dat de motor geheel naar wens zal zijn.

2.      Stoere uitstraling


Er is geen man ter wereld die er niet stoer op een bobber uitziet. Of je nu een driedelig kostuum draagt of in je favoriete motorpak de weg op zult gaan. Een bobber is altijd even stoer en bijzonder om te zien. Wanneer je met een bobber de weg op gaat, weet je zeker dat alle ogen op jouw gericht zijn. Niet alleen omdat de motor zo uniek is, maar ook omdat deze gewoon een zeer bijzondere uitstraling heeft. Ook zodra je parkeert, zullen er genoeg mensen zijn die een gesprek durven aan te knopen over jouw motorfiets. Sociale contacten genoeg dus!

bobber

3.      Gestript van alle niet-essentiële onderdelen


Voor sommige mannen is het soms onbegrijpelijk waarom de meeste motoren over zoveel verschillende accessoires en niet-essentiële onderdelen beschikken. Waarom zou je? Dit neemt veel van de ruimte op de motor in beslag. Daarnaast doet het ook afbreuk aan de uitstraling.

Voor die mannen is de bobber uitermate geschikt. Deze is gestript van alle-niet essentiële onderdelen, waardoor eigenlijk enkel het skelet van de motor nog zichtbaar blijft. Vroeger was dit wel wat strenger dan nu. Zo kiezen veel mensen nu ook af en toe voor gemak door bijvoorbeeld wel extra zadeltassen motor van leer te monteren, maar voor de rest blijft de uitstraling even ‘naked’ en stoer.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord